Szkeptikus blog

A Szkeptikus Társaság tagjainak közös blogja

Nagy Józsefné torokcsakrája
Mit láttam a minap a Pax TV éjszakai műsorában?

A Kristóff Zoltán ezoterika-szakértő által vezetett műsor lényege, hogy a betelefonálók általános energiaszint-felmérésben részesülnek a tévén keresztül, de ha specifikus kérdésük van valamelyik szervükkel kapcsolatban, arra is választ kaphatnak. Egyúttal az ágyuk alatt húzódó, káros földsugárzást kibocsátó vízerekről, Hartmann-vonalakról, stb. is tájékoztatást kapnak, szintén így a tévén keresztül, noha Kristóff Zoltán egyik őszinte percében bevallotta, hogy valójában nem a helyszínről, hanem a betelefonáló aurájából szerzi az információkat. S akinek a pár perces beszélgetés nem elegendő, az műsoron kívül megkaphatja Kristóff Zoltán személyes telefonszámát is, és aztán kihívhatja földsugárzás-mérésre a lakására, ahol is az ágyat nagy valószínűséggel máshová kell majd tenni.

Persze a műsoridőből nem sok betelefonálóra jutna, ezért emelt díjas SMS-ben is lehet kérni az energiaszint-felmérést. Ezt tette Nagy Józsefné, akinek a nevét Kristóff Zoltán az SMS-falról olvasta le, majd azonnal hozzá is látott a diagnosztikához. Nagyjából mindent rendben is talált, a torokcsakrában volt csak 50% energiaveszteség, és hát az ágya alatt egy Ley-vonal húzódik, keresztben, a szív alatt 1 méterre. A Ley-vonalról tudvalévő, hogy a Szent György-vonaltól 60-70 méterre húzódik, annak kísérővonala, és negatív polaritású, ezért elszívja az energiánkat. Ebből tehát jó volna kifeküdni.

Én ki is feküdtem mindettől. Már csak egy kérdés motoszkál bennem: az internetes telefontudakozó szerint csak Budapesten 195 Nagy Józsefné nevű telefon-előfizető van, országosan pedig nem tudni, pontosan mennyi, mert 500-nál többet nem jelenít meg a tudakozó rendszere. És akkor még nem beszéltünk azokról a Nagy Józsefnékről, akiknek a férje nevén van a telefon, vagy nincs vezetékes telefonjuk...

Vajon melyik Nagy Józsefnére vonatkozhatott a látott diagnózis? Hogy választotta ki Kristóff Zoltán a több száz Nagy Józsefné-aurából azt az egyet, amelyik az SMS küldőjéhez tartozott?

Mindenesetre jó egészséget kívánok az összes Nagy Józsefnének, annak az egynek pedig azt ajánlanám, hogy mielőtt kihívja a radiesztétákat földsugárzást mérni, olvassa el Gräff Zoltán tapasztalatait, aki nem egy, hanem legalább 16 radiesztétával mérette fel a lakását, majd a nem éppen egybevágó eredmények láttán úgy döntött, mivel nincs egyetlen hely sem a lakásban, ahol ne volna valami káros sugárzás valamelyik radiesztéta szerint, így a legegyszerűbb, ha ott hagyja az ágyát, ahol van.

A bejegyzés trackback címe:

https://szkeptikus.blog.hu/api/trackback/id/tr9571602

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kacatvilág 2007.05.14. 21:58:59

súlyos vicces mágusGyurcsók prof. sehol nincs, le lett lépve mint disznó.Természetesen a lószolás a szokásos helyszínen, a Budapest Televízió varázslatos világában történt, ami már magában véve is igen komoly parajelenség.Tihanyi nevezetű mágus, aki ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ropian 2007.05.08. 20:36:37

Hát ez engem is kifektetett! Fáj a rekeszizmom... :) Szép volt, ilyet még, és gratula Zotyónak is!

mari 2007.05.09. 16:27:59

Nem látom, hogy bárhol említve lenne az, hogy a varázsló úr a diagnosztikát névbeazonosítás segítségével végzi, ennélfogva nem értem, hogy miért ezen akadt ki a szerző. Az eset mindenesetre szánalomra méltó, egyetértek, csak nem értem, hogy miért erre a neves mizériára van kihegyezve a bejegyzés.

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.13. 23:49:56

:D :D :D mekkora LOL!

Dorien · http://www.quiddity.extra.hu 2007.06.18. 09:52:59

Hehe, jó kis videó. :)
Igazából szerintem nincs túl nagy jelentősége, hogy a fazon az igazat mondja-e vagy nem. Ő szemmel láthatólag hisz benne és valószínűleg a páciens is, különben nem kérdezte volna meg. Szóval szerintem egyfajta placebó diagnózisról van szó, ami függetlenül az igazságtartalmától segíteni fog a kérdezőnek.

Több dolog van... 2007.09.20. 02:09:41

Az az emelt díjas sms nem egy nagy összeg ebben az esetben. Mennyit fizetnek ki az emberek sokszor az orvosoknak, s mennyi időt szánnak várakozásra a rendelőkben. S nem biztos, hogy többet, s igazabbat tudsz meg magadról.
Én ezt kipróbáltam. S nem hit kérdése volt, hogy azt mondta Zoltán, ami valóban a betegségem. Pedig csak a keresztnevem adtam meg.
Ezek a dolgok nem így működnek.
Azért, mert vannak csalások, tévedések..., nem kell feltétlenül mindenkiben kételkedni, aki ilyesmivel foglalkozik.

weidinger balázs · http://www.gayportal.hu 2008.05.18. 18:55:08

A magyar ember találékony. Erre csak ezt tudom mondani. Mindenki ott húz hasznot, ahol bir...

safffranek 2008.05.20. 09:49:00

Háát eez:

"A mélységet úgy lehet mérni, hogy megkérdezzük a pálcától, hogy milyen mélyen van a vízér. Ekkor a pálca elkezd forogni a kezünkben, és minden fordulat 9m-et jelent (tehát 10 fordulat = 90m). "

Alapjaiban rengeti meg a fizikai ismeretünket hhhháá-há...

"Vízér sugárzás" Azzzztt a mindenit:)
Hihetetlen , hogy ezt emberek komolyan veszik!
Mindenesetre jót derültem a sztorin.

Safffranek 2008.05.20. 10:37:13

...és egy ilyen pálca hány nyelven érti meg a kérdéseinket? Holtnyelveket is érti? Akkor bizony nagyon hasznos ketyere:-)

Zsófi 2008.05.20. 12:24:58

Azt a kis ingát a spirituális választerápiánál is használják. Kérdezzetek engem, az ezotéria-szakértőt!:)
Egyébként azt elfogadom, hogy ez így tévén keresztül elég nevetséges. De ahogy említette is valaki feljebb, az a lényeg, hogy a páciens hisz benne. Akkor segít!
:)

EÖ (törölt) 2008.06.30. 10:36:53

"Gräff Zoltán tapasztalatait, aki nem egy, hanem legalább 16 radiesztétával mérette fel a lakását, majd a nem éppen egybevágó eredmények láttán úgy döntött, mivel nincs egyetlen hely sem a lakásban, ahol ne volna valami káros sugárzás valamelyik radiesztéta szerint, így a legegyszerűbb, ha ott hagyja az ágyát, ahol van."

Azért én Zoli helyében nem ezt vontam volna le belőle, hanem azt, hogy nem megfelelő lakásban lakik. Célszerű ilyenkor új barátnőhöz költözni. :))

Tasibácsi 2008.07.16. 03:04:17

Nekem egy szakértő azt magyarázta, hogy a földeben Hartmann-vonalak húzódnak. (Vízér, földsugárzás, meg miegyéb következik ebből.) Azt is megtudtam ebből, hogy a föld felszínét pontosan 2×2 méteres négyzethálóként fedi le a Hartmann-hálózat. Ezt kell kimérni, és az ágyat úgy kell elhelyezni, hogy a szívünk ne kerüljön a Hartmann-vonalak kereszteződése fölé.
Botorul megkérdeztem: Miként lehet lefedni egy négyzethálóval egy gömbfelületet?
A válasz tudományos volt: Hááát az mááás.

cseppkő 2008.08.29. 16:15:36

Nem az a baj, hogy ez a jámbor, fantasztikus emberek gyógyítani szeretnének bennünket, hanem az a baj, hogy maga az államunk is elhiszi. Lehet, hogy ezért nem gyógyulnak be sebei, betegségei, mert ilyen kuruzslókkal kezelteti önmagát? Na persze, ha még egy tv. csatorna is teret enged a szélhámosságnak, amelyet szellemi emberek vezetnek gondolom, akkor mit várhatunk el Marcsi nénitől és Dezső bácsitól, akik ugye azt gondolhatják, amit az okos emberek elfogadnak, „biz az mán, csak-csak igaz lehet”! Osztán, meginvitálják ezeket a derék gyógyítókat, mert mán csak fáj az a derék, húz a fene essen belé az embernek a lába is.Na meg valamelyik kóbor lélek is leszijja az ember lekirűl az életet, meg mán annyi mindent mondtak, hogy lehetséges, hogy jobb vona kihínni üket, mert lehet, hogy nem is 70 valahány évesek vagyunk?
Meg is érkezének otthonukba, ami addig persze egy kellemes fészek vala, na dé, kiderül, hogy kerülő úton, de a Tisza valahogy az ágy alatt kanyarodik. Mágnesek futkosódnak ama felibé, pontos rajzot is készítenek, hogy a komának is átadhassa az ember ugye, tanulmányozni no persze okulásra.! Körül simogatták a két öreg testett, méltóságos képpel úgye, na meg a varázsvesszőjükkel és gyertyák égése mellett, minden halottat ki bekvártélyozta magát a házba, visszazavarták egyenként számolva kit-kit a maga koporsójába, vagy a pokolba! Persze erre, nincsen már garancia, mert úgy a szellemek állandóan közlekednek, és ha egy ilyen kedves otthont találnak ilyen kedves emberekkel, hát ugye itt ragadnak. Na de megígérték ezek a derék emberek, csak füttyentsen az apjuk és gyünnek ők rendet tesznek. Aztán mikor menni készülnek a vékony pénztárca kevés, párna alól, fiókból szedik össze a kerekhasúakat, míg azoknak zsebbe meg nem köszöni, ami persze nagyra szabott!
Aztán mán idegen a ház, nem megszokott a sarok, mivel egyetlen „jólélek” sincs, magukra maradnak megint. Bár minden átrendezett, még fáj láb és derék, mert ugye fiatalságot és egészséget már, nem árulnak sehol sem pénzért!

hablaty 2008.10.31. 12:40:03

hablaty az egész

Első mohikán 2009.09.25. 06:15:02

Törvényt kellene hozni erről, hogy a kuruzslás és az áltudományok terjesztése büntetendő.És nem csak akkor ha pénzt kérnek érte.Plusz ha TV vagy Blikk vagy mittudomén is teret ad az ilyennek azokat is megbüntetni.Kinyílik a bicska a zsebemben amikor ilyet látok.Nyilvánvaló csalás és szélhámosság.Miért lehet ezt?

neofin 2009.09.25. 10:46:23

@taxi33:
Hol húzod meg a határt a Tudomány és az álTudomány között?
Főleg akkor, ha bizonyos dolgokban még a kutatók se értenek egyet.
Nézd meg, hogy mit tekintettek 100 és 500 évvel ezelőtt tudományosnak.

A tilt-türt-támogatott felosztás jelenleg is megvan.

Javaslom, hogy keresd meg az országgyülési képviselődet, hogy szigoritsák a törvényeket :)
// Ezt az utolsót viccesnek szántam! :) //
Legalább te ne "áltudományosan" szolgáltass igazságot a "bicskával" :)

Írj nekünk! Kövess minket!

Kövess a Twitter-en 

Melléfogott az asztrológusod? Nem találsz már helyet az ágyadnak a földsugárzástól? Össze-vissza forog az Egely- kereked? Nem használt a macskádnak a homeopátiás bogyó?

Írd meg nekünk:
blog (kukac) szkeptikus.hu

Utolsó kommentek

  • Reactor: @Kovacs Nocraft Jozsefne: Pont ez a lényeg :))) Ha elég forró a cuccos, akkor a Carnot-tétel elmél... (2023.07.29. 22:19) Összeomlik a civilizációnk?
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: @Reactor: Milyen módokon tartod elképzelhetőnek a magmaerőművek működését? Nem tudom, miért ho... (2023.07.29. 21:52) Összeomlik a civilizációnk?
  • Reactor: @tesz-vesz: Tehát a magma erőművek nem működhetnek majd, me' jön a Carnot-tétel és megvuduzza majd... (2023.07.29. 17:09) Összeomlik a civilizációnk?
  • tesz-vesz: @Reactor: ja, csak a fideszes, tehát agyhalott kovács józsefné a carnot-tétellel cáfolná a geoterm... (2023.07.29. 09:33) Összeomlik a civilizációnk?
  • Reactor: Korábban a civilizációt csak egy világkatasztrófa tudta volna összedönteni. A globalizáció "áldáso... (2023.07.27. 21:42) Összeomlik a civilizációnk?
  • Utolsó 20

Híreink

Nincs megjeleníthető elem

Fórum

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

akupunktúra (2) áldoktor (1) álhírek (1) állampolgári tudomány (1) alternatív medicina (23) áltudomány (37) antibiotikum (1) apollo (1) aromaterápia (1) ásványok (1) asztaltáncoltatás (1) asztrológia (6) atomenergia (2) attila domb (1) átverés (14) aura (2) béky lászló (3) bioenergetika (5) biofoton (1) biológia (2) biologika (1) bioptron (2) biorezonancia (5) biotechnológia (8) boszniai piramisok (3) bulvár (1) butaság (7) bűvészet (9) callahan (1) cam (1) ChatGPT (1) chemtrail (3) civilizáció (1) clairvoyance (1) cod tea (5) confirmation bias (1) covid-19 (1) criss angel (1) csalás (4) csillagászat (6) cunami (1) darwin (5) demarkáció (1) diéták (1) douglas adams (1) dr. csabai zsolt (2) dr. csabai zsolt phd (1) echo tv (1) ECSO (1) egely (2) egészség (36) egészségnap (2) éghajlat (1) einstein (3) elektroszmog (1) életmód (4) energia (1) eric pearl (1) értem (3) érvelés (1) etnográfia (1) étrend kiegészítő (6) eugenika (1) evolúció (22) ezóbióökó (7) ezotéria (27) fakír (1) fals pozitív (1) fekete mágia (2) felmelegedés (2) fenntarthatóság (1) filozófia (13) finnugor (1) fizika (13) fogyasztóvédelem (12) földönkívüliek (2) földsugárzás (3) gelencsér andrás (1) gender (1) glifozát (1) gondolkodás (7) grafológia (2) grapefruit (3) grapefruitmag (1) grape vital (3) gyermeknevelés (1) gyógynövények (2) gyógyszerek (1) gyógyszeripar (1) HAARP (1) hagyományos kínai orvoslás (3) hamisítás (3) hétköznapi bölcsesség (1) hipotézis (1) hold (2) holokauszt (1) homeopátia (22) horoszkop (3) humor (7) idegtudomány (1) ideomotoros (1) idősek (1) india (1) influenza (1) ingyenenergia (4) integratív medicina (2) intelligencia (1) intelligens tervezés (12) james randi (3) japán (1) járvány (2) járványtagadás (1) jeti (1) jövőbelátás (2) jövőbelátók egyháza (1) jövőbe látás (2) józan ész (4) kanálhajlítás (2) kapcsolatteremtő gyógyítás (1) kígyóolaj (1) kísérlet (3) kiválasztott (4) klímaváltozás (7) klub (89) konferencia (9) kongresszus (10) könyv (13) koplalás (1) környezetvédelem (1) koronavírus (4) közgazdaságtan (2) közlekedés (1) kozmológia (2) kreacionizmus (2) kristályok (1) kritika (1) lászló ervin (2) lebuktatás (1) légköroptika (1) lenkei gábor (1) levitt (1) lifewave (2) lottó (1) lúgosítás (1) magfúzió (1) mágia (1) mágnes (5) magyar őstörténet (4) magyar történelem (3) marketing (3) mars (4) matematika (4) média (6) megerősítési torzítás (5) mellrák (1) mentalizmus (3) mesterséges intelligencia (2) meteor (1) mobiltelefon (1) mta (4) művészet (1) nasa (2) neurális hálózat (1) nyelv (6) nyílt levél (1) oktatás (4) oltásellenesség (3) oltások (2) önámítás (1) online kísérlet (3) orgon (1) örökmozgó (5) orvostudomány (12) őssejtfokozó (1) összeesküvés elmélet (5) otthonszülés (1) paleolit étrend (1) pálmalevél (1) pályázat (1) pandémia (1) parafenomén (3) parajelenségek (6) paródia (1) PCR (1) phenomenon (2) podcast (1) pozitív gondolkodás (1) prána (2) probiotikum (1) proving (1) pszí (5) pszichiátria (1) pszichológia (1) racionalitás (1) radiesztézia (3) rák (8) randi (3) rendezvény (13) rezsicsökkentő (1) richard dawkins (2) sci fi (3) seti (1) spiritizmus (2) steorn (1) sugárzás (3) számmisztika (3) székesfehérvár (2) szekta (1) szellemidézés (3) szerencse (1) sziget (5) szkeptikus (21) szólásszabadság (1) találmány (4) tantra (1) táplálkozás (5) távgyógyítás (2) technológia (15) telekinézis (1) telepátia (1) televízió (5) teremtés (3) teremtéstan (2) természetgyógyászat (28) termográfia (1) tesztek (3) történelem (14) tudomány (32) tudományos módszer (2) tudománytörténet (1) turizmus (1) ufo (5) új germán medicina (2) űrhajózás (2) uri geller (8) űrszonda (3) vágó (6) vakcinák (2) vallás (2) villanyóralassító (1) vita (1) vízautó (2) Wikipédia (3) x akták (1) Címkefelhő

Creative Commons

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása